To je to što me zanima!

Šleperi su mu 'sprešali' auto: Izvukli ga van i dali mu flaster

Kaleb Whitby (27) lančani sudar preživio je sa samo dva flastera i masnicom. Njegov automobil potpuno je smrskan nakon što je završio između dva šlepera
Vidi originalni članak

Iz lančanog sudara u Oregonu u subotu ujutro Amerikanac Kaleb Whitby (27) čudom je izašao živ nakon što je ostao 'sprešan' između dva šlepera

Nevjerojatan prizor šokirao je sve koji su ga ugledali u smrskanom Chevyju Silverado. U zgužvanom metalu nazirala se samo Kalebova glava. Prošao je s tek nekoliko ogrebotina. 

Gusta magla i smrznuta cesta: Sudarilo se čak 18 šlepera

Fotografirao ga je jedan od vozača kamiona koji je sudjelovao u nesreći  na zamrznutoj autocesti nedaleko Baker Cityja u kojoj se sudarilo čak 18 šlepera. U bolnici je nakon udesa završilo ukupno 12 ljudi. 

Kaleb je za lokalni The Oregonian ispričao kako je na cesti bila gusta magla, a u prometu velik broj kamiona. Smanjio je brzinu i povećao razmak, ali je u jednom trenutku naišao na sudar. Nije imao kamo. Prikočio je i bočno udario u prikolicu zaustavljenog šlepera. No naišao je drugi koji je svojom prikolicom Kaleba još jače 'utisnuo' u drugi kamion. 

'Preostaje mi otkriti zbog čega sam ostao živ'

- Zaradio sam dva flastera na desnoj ruci i masnicu na lijevom oku. Hvala Bogu što sam živ. Sada mi preostaje otkriti zbog čega - rekao je sretni Kaleb. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • salaso 20.01.2015.

    Ovo treba natjerati da gledaju pijani balavanderi koji u dva ujutro pijani jurcaju s starim kramama , na ćelavim gumama po lokalnim cestama vrebajući samo kako će nekog poslati u smrt..

  • Sad normalno 20.01.2015.

    upisao je šifre za besmrtnost kao u virtualnom svjetu San Andreas

  • ROBA68 20.01.2015.

    ovo ni JAMES BOND ne bi preživio dobio je od dragog BOGA kredit za daljnji život pa ga sada mora redovito vracati

Komentiraj...
Vidi sve komentare