To je to što me zanima!

Sletio autom s ceste u Istri: U nesreći poginuo mladi policajac

Iz još neutvrđenih razloga vozač (27) Peugeota 207 sletio s ceste i udario u kameni usijek, nakon čega se vozilo prevrnulo. Od siline udarca, na mjestu događaja smrtno je stradao mladi vozač, inače policajac iz Pule
Vidi originalni članak

U prevrtanju vozila na cesti Marčana - Veliki Vareški kod skretanja za mjesto Mutvoran u subotu ujutro smrtno je stradao policijski službenik (27),  izvijestila je istarska policija.

VIŠE NEGO LANI Katastrofa! Na cestama je ove godine poginulo već 234 ljudi...

Nesreća se dogodila oko šest sati kada je vozač (27) "peugeota 207" pulske registracije, iz još neutvrđenih razloga sletio s ceste i udario u kameni usijek, nakon čega se vozilo prevrnulo. Od siline udarca, na mjestu događaja smrtno je stradao mladi vozač, inače policijski službenik u pulskoj policijskoj postaji.

KOD SVETOG PETRA OREHOVCA Prevrnuo se traktor u šumi: Vozač (59) poginuo na mjestu

Na mjestu događaja uz policiju su intervenirali i vatrogasci, a zbog očevida nesreće cesta Marčana - Veliki Vareški bila je do 8.55 sati zatvorena za promet. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • najiram 10 23.09.2018.

    pa naravno da je poginuo kad se vozil u plastičnom autu na napuhavanje...dokle čemo tolerirati da nam prodaju to smeće od automobila...to smeće na napuhavanje...koje ima najvažnije djelove za sigurnost vozača i putnika od otpadne plastike...

  • domoljub029 22.09.2018.

    Mladi Policajac pokazivao drugima kak se vozi

  • Cipelcug 22.09.2018.

    R.I.P.

Komentiraj...
Vidi sve komentare