To je to što me zanima!

Sletio je još jedan zrakoplov iz Šangaja: Došlo 58 tona opreme

Uz koordinaciju Ureda predsjednika Vlade, Veleposlanstvo RH u Pekingu, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta i Ministarstvo zdravstva nastavljaju s nabavom zaštitne opreme
Vidi originalni članak

U utorak je u zagrebačku zračnu luku Franjo Tuđman sletio još jedan zrakoplov na izravnom letu iz Šangaja sa 58 tona medicinske opreme, što je nastavak kontinuirane dostave zaštitne opreme i opskrbe hrvatskog zdravstvenog sustava u borbi protiv epidemije koronavirusa.

IZ KOPENHAGENA Nova pošiljka stigla u Zagreb: Poslali 4 tone zaštitne opreme

Najvećim dijelom radi se o opremi koju je Hrvatska nabavila od državnih kompanija MEHECO i Sinopharm. Letom je dopremljena i donacija splitske tvrtke Deltron i njihovih kineskih partnera, tvrtke Gree Electric Appliances Inc., koja je namijenjena Kliničkom bolničkom centru Split i Domu zdravlja Splitsko-dalmatinske županije.

FOTO: SLETIO AVION Hrvatska je nabavila 12,5 tona medicinske opreme iz Kine

Uz koordinaciju Ureda predsjednika Vlade, Veleposlanstvo RH u Pekingu, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta i Ministarstvo zdravstva nastavljaju s nabavom zaštitne opreme sličnim letovima i u sljedećim danima i tjednima.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • jozicalen9 22.04.2020.

    Kako je dobra ova komunistička pomoć, a ne vidim da avioni iz Amerike, Njemačke ili Engleske slijeću u Zagreb sa pomoći.

  • x00x 21.04.2020.

    wto ce nama donacije.. mi imamo i viska za dijeliti dalje

  • oldprpa 21.04.2020.

    A jesu ovi Kinezi napravili dobar posao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare