To je to što me zanima!

Sletio s ceste: Poginuo jedan od naših najboljih kardiologa

Dr. Hrvoje Stipić je prilikom pretjecanja na autocesti Zagreb-Macelj izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika u odvodni kanal. U prevrtanju je ispao iz automobila i od ozljeda preminuo
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći koja se jučer dogodila na autocesti Zagreb-Macelj poginuo je ugledni hrvatski kardiolog Hrvoje Stipić (53).

Karijeru kardiologa Stipić je započeo u KBC-u Zagreb nakon čega je prešao u Specijalnu bolnicu za kardiovaskularnu kirurgiju i kardiologiju Magdalena u Krapinskim Toplicama gdje je bio voditelj odjela kardiologije. 

Kako je u utorak izvijestila PU krapinsko-zagorska, Stipić je prilikom pretjecanja izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika u odvodni kanal. U prevrtanju je ispao iz automobila, a zbog teških ozljeda koje je pritom zadobio preminuo je na mjestu nesreće. 

Kao jedan od ponajboljih kardiologa radio je vrlo komplicirane medicinske zahvate. Struka ga je iznimno cijenila kao i pacijenti kojima se maksimalno posvećivao. Prije dvije godine na portalu Najdoktor, po izboru pacijenata, dr. Stipić je izabran za jednog od najboljih hrvatskih liječnika. 

Idi na 24sata

Komentari 105

  • Fari_berzati 23.08.2017.

    Najprije iskrena sućut obitelji dr. Stipića. Velikog čovijeka i profesionalnog doktora kakvog je u Hrv. teško naci,čovjeka kojem nije bilo bitno niti tko si ni što si odlično je obavljao sve svoje obaveze. Spasio je mene i moju suprugu, i vjerujem jako puno ljudi, ovo vjerujem da nije samo gubitak za obitelj dr. Stipića nego i za sve doktorove pacijente. Poslijednji pozdrav od obitelji Berzati i poćivaj u miru.

  • digić 23.08.2017.

    To je fakat velika tragedija za cijelu zemlju kad ode ovakva veličina.Zamislite samo koliko volje,odricanja,učenja, pa i ljubavi prema poslu i čovječanstvu je taj čovjek ugradio u svoj kratki nažalost život. Stvarno veliko Hvala dr Hrvoju i cijeloj obitelji koja mu je bila podrška u njegovom radu i životu.Iskrena sučut.

  • Branka Kalanj 23.08.2017.

    Veliki gubitak. Steta da se nije povezao u automobilu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare