To je to što me zanima!

Slijedi li nam još jedan obrat ili ćemo saznati tko je mandatar?

Podsjetimo, nakon velikog obrata i ispadanja koalicije Hrvatska raste iz pregovora s Mostom, Domoljubna koalicija i Most predsjednici su donijeli 78 potpisa na uvid
Vidi originalni članak

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović u srijedu će od 14 do 18.30 sati održati peti krug konzultacija s čelnicima parlamentarnih stranaka i izabranim saborskim zastupnicima. 

Podsjetimo, Domoljubna koalicija i Most nakon prevrata s koalicijom Hrvatska raste nastavili su razgovore u utorak navečer. 

Razgovarali su o idućim koracima i o mandataru, ali o konkretnim se imenima nisu dogovorili. Razgovore će nastaviti u srijedu kada bi trebali dogovoriti mandatara. 

Na konzultacijama kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u utorak donijeli su 78 potpisa. 

-  Do sutra navečer ćemo imati mandatara ili ću ja imenovati privremenu nestranačku vladu i raspisati izbore - rekla je predsjednica. 

Idi na 24sata

Komentari 442

  • starakajla 23.12.2015.

    U republici hrvatskoj sve ima cijenu pa i obraz.

  • jozabroz 23.12.2015.

    radmanvizija jos uvjek ocekuje raspisivanje novih izbora,,bar tako vele u vijestima,,svi se medusobno smiju jucerasnjem razgovoru mislava bage no ne smiju nista prema van komentirat,,jer je partija rekla,bago nije uspio,,most mora pasti )))))))

  • borg78 23.12.2015.

    Ajme, vidio sam još jednog Božu! Došao je i Kalmeta! JADNA LI NAM MAJKA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare