To je to što me zanima!

Slikao prijateljice i snimio duh tajanstvene curice?

Matthew Summers (17) iz Billinghama slikao je mobitelom šest prijateljica. Kasnije je primijetio da se na slici pojavljuje i lice tajanstvene djevojčice
Vidi originalni članak

Gledao sam fotku i zumirao je kako bi vidio uplakano lice mlađe sestre jedne od djevojaka. Tada sam ugledao nepoznato lice između koljena dviju djevojaka sa slike. Šokirao sam jer ja uopće ne vjerujem u te stvari. Poslao sam sliku curi koja mi je rekla da je to sve jako čudno, priča Matthew.
O tajanstvenim licima na fotografijama koja se često pojavljuju kao primjeri i u knjigama o okultnim stvarima za medije je dao izjavu i parapsiholog Ciaran O'Keeffe.
- Na slici nema nikakvog duha. Riječ je o kombinaciji svjetlosti, sjene i piksela na mobitelu koji u kombinaciji stvaraju ljudska lica - istaknuo je O'Keeffe.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • flatronl1710s 18.06.2013.

    zasto ne mogu vidit slike?

  • muskarac 26.01.2008.

    ma nevirujem, ma u kadru je normalna djevijčica a ne nekakav duh......možda se ubacila u kadar a da niko nije primjetija, možda??? inače nevirujen u te paranormalne piz**rije

  • diki 25.01.2008.

    Nevjerujem niti ja, ali ovo je tako realistićno da je teško a neposumnjati a ako ne u duha onda je normalno objašnjenje da osim ove djevojčice u kadru desno ima još jedna i to je taj \" duh\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare