To je to što me zanima!

Šljivančanin bodrio sina na utakmici s Vojvodinom

Haški optuženik na privremenoj slobodi Veselin Šljivančanin bodrio je u "Pioniru" sina Mlađena i "Crvenu zvezdu" u susretu s Vojvodinom
Vidi originalni članak

Haški optuženik na privremenoj slobodi Veselin Šljivančanin bodrio je u beogradskom „Pioniru" svog sina Mlađena i "Crvenu zvezdu" u susretu s Vojvodinom. Bivš general JNA i jedan od članova "vukovarske trojke" sjedio je u plavoj loži i pljeskom pozdravljao dobre poteze sina i njegovih suigrača.
Šljivančanin je prvi put od odlaska u Haag imao priliku uživo gledati sina na košarkaškom terenu i pružiti mu potporu. Njegov sin oduvijek je tvrdio kako njegov otac nije zločinac i kako mu je teško što se nalazi u haškom pritvoru.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • vea 24.12.2007.

    bodri,bodri,nečeš dugo ima boga,ajde dođi u opatiju na godišnji kako si pričao da očeš,manje češ bodrit

  • udrugabu 23.12.2007.

    natalija27, a zašto ti misliš da smo mi muškarci koji volimo ženske cice i guzice \"poluretardirani\"..zar samo što ti nemaš cic i guzic??A stvarno je sramota i provokacija u Božićno vrime objavljivat ovakve članke..

  • vemi 23.12.2007.

    Gnome, slažem se! Taman bi nam sada trebala jedna telenovela \"Saga o Šljivi, zločincu koji nije ništa kriv\" u kojoj ćemo pratiti detalje iz njegovog bijednog života. Baš inspirativno! Četnik Stanimirović samo što ne sjedne u mjesto potpredsjednika vlade, Pupavac pikira na mjesto ministra europskih integracija, Sanader ukida ZERP, a Šljiva bodri sina na utakmici i priprema se za svoje prvo poslijeratno ljetovanje u Vukovaru. Imate li još soli za naše rane???

Komentiraj...
Vidi sve komentare