To je to što me zanima!

Šljunak se prosuo s kamiona pa zasuo i ozlijedio dvije djevojke

Varaždinska policija u utorak je izvijestila kako je oko 15,55 sati u mjestu Mađarevo 26-godišnjak kamionom s prikolicom vozio iz smjera Novog Marofa prema Podrutu
Vidi originalni članak

Dvije 21-godišnje djevojke lakše su ozlijeđene kada ih je u ponedjeljak kod Novog Marofa zasuo šljunak koji se rasuo s prikolice kamiona, čiji je vozač zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor i sletio s ceste.

Varaždinska policija u utorak je izvijestila kako je oko 15,55 sati u mjestu Mađarevo 26-godišnjak kamionom s prikolicom vozio iz smjera Novog Marofa prema Podrutu.

Zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad kamionom te sletio s ceste, kada se iz prikolice rasipao šljunak te zasuo dvije 21-godišnjakinje koje su šetale uz cestu.

Zbog lakših ozljeda medicinska pomoć pružena im je u varaždinskoj Općoj bolnici.

Zbog izvlačenja kamiona, od 18,30 do 21,30 sati promet na toj dionici državne ceste bio je prekinut za sav promet, kažu u policiji.

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Kuhača 22.03.2017.

    Sreca unesreci ova je cesta sramota za sve dosadasnje vlasti,preopterecenost ceste kroz prenaseljeno mjesto..bez nogostupa.Pozivam novinare neka malo ispitaju mjestane u vezi ove ceste...cesta smrti!

  • Malamut 21.03.2017.

    Bog te mazo,kako je moguce da je u 21:00h promet bio zatvoren do 21:30h istog dana ?! Policija i novinari kupili vremeplov...

  • rugasevic 21.03.2017.

    Opa djevojke bit će odštete..

Komentiraj...
Vidi sve komentare