To je to što me zanima!

Slomili znakove i stavili ih na prugu, udario ih vlak

Zasad nepoznati vandali u nedjelju su u 19.30 sati iščupali dva prometna znaka 'Andrijin križ' i 'Stop' i ostavili ih nagnute na željezničku prugu
Vidi originalni članak

Zasad nepoznati vandali u nedjelju su u 19.30 sati iščupali dva prometna znaka "Andrijin križ“ i "Stop" i ostavili ih nagnute na željezničku prugu između Vratišinca i Novog Sela Rok. Petnaestak minuta kasnije na njih je u blizini naselja Gornji Mihaljevec naletio putnički vlak koji je jurio iz Murskog Središća prema Varaždinu. Pritom je oštećena lokomotiva i onesposobljena za vožnju. Pomoćna lokomotiva ju je dopremila do Željezničkog kolodvora Čakovec. Željeznički promet je bio prekinut dva sata.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • trešnja 26.10.2009.

    Ljudi,dobro pazite što i kako odgajate svoju djecu.U odgoju ne smije biti liberalizma jer djeca ne znaju procjeniti opasnosti koje im padnu na pamet.Pustite moderne pristupe u odgoju djece,jer su upravo oni krivi za razularenost koja vlada na našim ulicama.Izlaze \"van\" u 11 ili 12 ponoći i što dobroga mogu u to doba noći naučiti i vidjeti...roditelji,ne budite slijepi pored zdravih očiju i pustite modu,kad je odgoj u pitanju.

  • red_34 26.10.2009.

    tim idiotima (bez pardona) treba suditi za pokušaj ubojstva!

Komentiraj...
Vidi sve komentare