To je to što me zanima!

Slovenac (71) je sunarodnjaku u Umagu ukrao vrijedan bicikl

Osumnjičeni  je 27. srpnja u jutarnjim satima priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, a zbog sumnje da je počinio više krađa bicikla kriminalističko istraživanje se nastavlja
Vidi originalni članak

Umaška je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 71-godišnji slovenski državljanin počinio kazneno djelo krađe.

Sumnjiči ga se da je 24. srpnja u jutarnjim satima, u Ulici Crvene uvale u Zambratiji na štetu 40-godišnjeg slovenskog državljanina, otuđio bicikl mountain bike, vrijedan nekoliko tisuća kuna.  Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici su od osumnjičenog oduzeli otuđeni bicikl i vratili ga vlasniku.

Osumnjičeni  je 27. srpnja u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, a zbog sumnje da je počinio više krađa bicikla, kriminalističko istraživanje se nastavlja.
 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • denderi 1 02.08.2018.

    ... slovenci su poznata biciklistička nacija... oni sa biciklom idu u krevet

  • Prva Proleterska 28.07.2018.

    Pošto je rijeć o biciklu , vaša informacija o njegovoj vrijednosti od nekoliko tisuća kuna ne znaći absolutno ništa ! Meni je ukraden trkaći vrijedan 15.000 kuna a ukraden mi je i mauten bajk vrijedan ne više 1000 k.

  • Rafo 27.07.2018.

    Ima 71 godinu i krade bicikle!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare