To je to što me zanima!

Slovenac pijan i bez kacige na Krku vozio neregistrirani quad, mora platiti 13.000 kuna kazne

U 16.50 sati, kad su ga u srijedu zaustavili u mjestu Pinezići, napuhao je 1,63 promila. Noć je proveo u pritvoru a jutros su ga doveli na sud gdje je kažnjen
Vidi originalni članak

Krčka policija zaustavila je u prometu slovenskog državljanina (57) koji je u srijedu oko 16.50 sati u mjestu Pinezići na otoku Krku upravljao četverociklom (quad), slovenskih registracija. Napuhao je od 1,63 promila i vozio se bez zaštitne kacige. Isto tako utvrdili su kako je četverocikl neregistriran, odnosno odjavljen tijekom 2018. godine.

Vozača su zadržali u službenim prostorijama policije, nakon čega je jutros doveden na nadležni Općinski sud u Crikvenici, Stalna služba u Senju gdje mu je pravomoćnom presudom izrečena novčana kazna u iznosu 10.000 kuna zbog vožnje pod utjecajem alkohola i zaštitna mjera korištenja inozemne vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju tri mjeseca.

Također, policija mu je zbog vožnje bez zaštitne kacige izrekla novčanu kaznu u iznosu 1000 kuna, a zbog upravljanja neregistriranim vozilom na iznos od 2000 kuna.

Inače, spomenuti vozač je zaustavljen u sklopu provedbe pojačanih mjera nadzora vozača mopeda i motocikala, koja je provedena jučer na području PU primorsko-goranske u vremenu od 15 do 20 sati i tijekom koje je zabilježeno 28 prometnih prekršaja. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mily 14.08.2020.

    svima, tako i Slovencima, sve je dozvoljeno samo neka se zove turist. Kad nas stave na crvenu list, sa pravom, nećemo moći ni tranzit preko Slovenije. Tako to rade države koje koliko toliko vode brigu o svojim građanima, a naša politika je prodala zdravlje svojih građana za turiste, a vidimo i kakve turiste

  • amun6 14.08.2020.

    kak meni ti s qvadovima idu na živce. tolko se preseravaju da mi se bljuje.

  • amun6 14.08.2020.

    kak meni ti s qvadovima idu na živce. tolko se preseravaju da mi se bljuje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare