To je to što me zanima!

Riječanin divljao po Sloveniji: Bježao policiji, vozio 130 km/h

Vozač (40) iz Rijeke bježao je slovenskim policajcima u četvrtak navečer i pritom kroz mjesto blizu talijanske granice jurio 130 na sat. Dobio je novčanu kaznu, a čeka ga i optužnica
Vidi originalni članak

Slovenski policajci u četvrtak navečer imali su pravu potjeru za 40-godišnjim Riječaninom koji je u jednom trenutku kroz Materiju blizu talijanske granice jurio 130 kilometara na sat. Prvo su ga uočili na izlasku iz Obrova gdje je Mercedesovim terencem vozio 77 km/h, iako je ograničenje 50. Pokušali su ga zaustaviti, ali vozač je pobjegao.

Vozača su dostigli u Markovščini i pratili do Materije gdje su izmjerili da je kroz naselje vozio 129,3 km/h i potom ga zaustavili. Imao je 0,2 promila alkohola.

Dali su mu kaznu od 500 eura za prvo prekoračenje brzine, a zbog drugog protiv njega podižu optužnicu, pišu Primorske novice.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • dragica5 09.01.2017.

    Tako i treba pederima pobjec to je banda lopovska!

  • Saguaro 08.01.2017.

    Opaliti ce ga Slovenci sada po djepu... Neka!! Imaju malo rigoroznije kazne od nas za takve papke

  • mali zorro 08.01.2017.

    Da,na toj dionici kroz Sloveniju,od Trsta prema Rijeci sam jako često,to je ludilo kako se ovuda vozi,a ni na kraj pameti ljudima da tamo ima jako puno divljači na cesti,koji ju prelaze od lisica,srna,jazavaca,jelena,još najmanje ima zečeva,a to su slovenci jako dobro označili,neznam,ljudi valjda polude na toj cesti,pogotovo su riječani mušterije koji inače voze opičeno,meni se je prije par mjeseci dogodila kazna od 700 eura ili 350 odmah,nisam išao nešto pretjerano brzo ali sam pri pretjecanju uletio u škare i to baš na policiju,od onda pazim jer čovjek često ne razmišlja,razmisliš tek kad te opale po đepu

Komentiraj...
Vidi sve komentare