To je to što me zanima!

'Slovenci prihajajo': Trumpove su posjetili Melanijini roditelji

Predsjedničku obitelj su u subotu posjetili roditelji prve dame, Amalija i Viktor Knavs, koji već godinama žive u SAD-u. Zajednički vikend provode na Floridi, u Trumpovom luksuznom odmaralištu.
Vidi originalni članak

Roditelji Melanije Trump na Floridu su sletjeli u subotu zajedno s američkim predsjednikom, prvom damom i njihovim sinom Barronom. Bili su, piše Daily Mail, obučeni vrlo jednostavno, u crnim odijelima.

Predsjednička će obitelj tamo vikend provesti u Trumpovom luksuznom odmaralištu 'Mar-a-Lago'. Melanijini roditelji, Viktor i Amalija, koji inače već godinama žive u SAD-u, 'Mar-a-Lago' su sada posjetili po peti put, a u Sevnicu u Sloveniju odlaze nekoliko puta godišnje.

Na let u predsjedničkom zrakoplovu 'Air Force One' i odmore u skupim odmaralištima, vjerujemo, sigurno im se nije bilo teško naviknuti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

O životu Knavsovih slovenski su se mediji raspisali tek kada se Donald Trump kandidirao za predsjednika SAD-a, a posebno im je bio zanimljiv njen otac. Upitno je, naime, je li on uopće završio srednju školu, ima jednog izvanbračnog sina, a u Jugoslaviji je bio član Komunističke partije koji je već tada bio vrlo imućan - vozio je, naime, Masseratija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bio je menadžer u autokući u državnom vlasništvu, a Amalija dizajnerica odjeće za djecu. Imali su luksuzno uređenu kuću, a Viktor se posebno ponosio kolekcijom Mercedesa. 

Čime se bave danas nije poznato. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Jersey 19.03.2017.

    Vidim tati nije bilo lose u Jugi ...a Melanija sere po US medijima kak je pobjegla iz "komunistickog rezima". Valjda joj Maserati nije pasao vise boli Maybach and Air Force One ...šuga!

  • Jersey 19.03.2017.

    Tata i muz istih godina 😁

  • mibu 19.03.2017.

    Bože mili kakva udarna vijest-koga to zanima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare