To je to što me zanima!

Slovenci zapalili slavnu statuu Melanije Trump kod Sevnice

Statua je predstavljena prošle godine, a prikazuje Melaniju Trump u plavom kostimu kojeg je nosila na predsjedničkoj inauguraciji supruga Donalda Trumpa 2017. godine
Vidi originalni članak

Drvena statua Melanije Trump, koja je prošle godine podignuta u Sloveniji, blizu mjesta Sevnice gdje je Melania rođena, zapaljena je u noći na Dan nezavisnosti.

Nakon što je zapaljena, statua je 5. srpnja uklonjena, a policija je o tome obavijestila i umjetnika Brada Downeya, autora skulpture. Downey je za Reuters rekao da bi volio znati zašto je statua zapaljena, a ured Melanije Trump u Bijeloj kući odbio je komentirati incident.

Downey je podnio kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja, a izjavio je kako bi volio intervjuirati one koji su zapalili statuu za film koji priprema povodom izložbe u rujnu u Sloveniji.

Statua je predstavljena prošle godine, a prikazuje Melaniju Trump u plavom kostimu kojeg je nosila na inauguraciji supruga Donalda Trumpa. Statua je postala predmet sprdnje, jer Melania Trump na njoj izgleda potpuno deformirano.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Rara Avis_1 09.07.2020.

    Ne znam zašto je netko uopće imao poriv napraviti i postaviti tu statuu..:/

  • škorpion40 09.07.2020.

    Bravo Janezi!!!

  • 09.07.2020.

    Balkanizam

Komentiraj...
Vidi sve komentare