To je to što me zanima!

Slovenska ministrica: Hrvati djeluju samo kao prijevoznici

Slovenska ministrica unutrašnjih poslova Vesna Györkös Žnidar Hrvatsku je optužila da se ne odaziva na njene pozive i ne poštuje dogovore s tom zemljom
Vidi originalni članak

Slovenska ministrica unutrašnjih poslova Vesna Györkös Žnidar u stalnom je kontaktu s Austrijom koja je potvrdila da će nastaviti primati izbjeglice. Hrvatsku je optužila da se ne odaziva na pozive i ne poštuje dogovore. 

Našoj zemlji poručuje da Slovenija ne može prihvatiti neograničen broj izbjeglica svaki dan. Ministrica je potvrdila i da će prihvatiti svih 1900 izbjeglica koje je Hrvatska poslala vlakom iz Tovarnika i koji bi trebali stići tijekom poslijepodneva.

- Hrvati trenutačno djeluju samo kao prijevoznici - rekla je Györkös Žnidar.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • jo2hn8ny 20.10.2015.

    "Dragi" Janezi, nemojte nas Hrvatice i Hrvate vrijeđati s vašim izjavama. To vam rade SKOJ-evci i njihovi simpatizeri da ih sada ne nabrajam.

  • patagonija1 19.10.2015.

    ako su ti hrvati samo autoprijevoznici i u tome su bolji od slovenaca(mađara).. do sada smo prevezli 200000 ljudi u nevolji !!!

  • Medeni_Medo 19.10.2015.

    Neka Zlovenci isto aktiviraju Plan C, nama kakti funkcionira, zašto ne bi i njima. Kaj se tak jeze, ionako azilanti ne žele ostati u Deželi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare