To je to što me zanima!

Slovenski premijer Pahor: RH i nije baš vjerodostojna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pahor kaže da ono što traže od Hrvatske da joj odblokiraju pregovore za ulazak u EU manje nego što se tražilo od Slovenije kad je ulazila u Uniju
Vidi originalni članak

Slovenski premijer Borut Pahor rekao je u petak na Slovenskoj televiziji da je ono što traže od Hrvatske kako bi joj odblokirali pregovore za ulazak u EU puno manje nego što se tražilo od Slovenije kad je ulazila u Uniju.
- Mi smo morali mijenjati naš ustav, od nas su to tražile Italija i Austrija - rekao je Pahor. Dodao je da s Hrvatskom želi čvrst dogovor jer, kako kaže, Slovenija ima slaba iskustva s vjerodostojnošću Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • amex 14.12.2008.

    Da još samo dodam, što slovenska vojska radi na NAŠOJ Svetoj Geri? Dignut vojsku i potjerati to do Austrije...

  • amex 14.12.2008.

    Srbi direktno kažu šta imaju, a ova gamad ispod alpa nas je.. gdje stignu! Svaka čast slovenčići, vi ste stvarno jedna mala iskompleksirana prčija....

  • billabong_1 14.12.2008.

    Postoji jedna davno izrecena fraza koja kaze: Kad u kuci nema macaka misevi kolo vode.....? Tako je i u nasoj Hrvatskoj , kada nema tko da kaze JANEZIMA , CETNICIMA , i ostalim GNJIDAMA ,da tu nemaju sta da traze . Prekrajanje granica ili uzvikivanje da je HRVATSKA USTASKA zemlja od pojedinih tkzv. GOSTIJU ..Kao sto kaze pijesma od Gosp. MIROSLAVA SKORE ; Tko je gazda u dvoristu..? trebala bi im da kaze :NEMATE STA DA TRAZITE U NASOJ HRVATSKOJ .

Komentiraj...
Vidi sve komentare