To je to što me zanima!

Složili se: Brisat ćemo one koji su višak na biračkom popisu

Ranko Ostojić kaže da je MUP u suradnji s Ministarstvom uprave pripremio Zakon o boravištu te će to biti efikasnija i kvalitetnija funkcija u utvrđivanju boravišta Hrvata
Vidi originalni članak

Ministar uprave Arsen Bauk je u četvrtak uoči sjednice Vlade rekao kako Hrvatska zbog sebe mora riješiti biračke popise, a ne zbog Europe. Dodao je kako birački popisi nemaju utjecaja na rezultat izbora u Europski parlament, jer je cijela Hrvatska jedna izborna jedinica. Ipak, kaže da će to imati veliki utjecaj na rezultate lokalnih izbora.

- Kada sam govorio o potpunom sređivanju do sljedećih parlamentarnih izbora, mislio sam na ugovore s drugim državama koje bi nas obavijestile o činjenici da je neki hrvatski državljanin umro u inozemstvu - rekao je Bauk novinarima. Dodao je kako "mrtvi ne glasaju ako se dobro kontroliraju izbori te onda ne mogu ni utjecati na rezultat izbora". Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić komentirao je kako je MUP u suradnji s Ministarstvom uprave pripremio Zakon o boravištu te će to biti efikasnija i kvalitetnija funkcija u utvrđivanju boravišta svih Hrvata nakon što ga Sabor usvoji. Naglasio je da će policija brisati one koji su višak na biračkom popisu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Rakionen 03.05.2012.

    na izbore više neću ići jer ionako nemam za kogaviše glasovati

  • KristinaRekic 03.05.2012.

    Briši onda sve one koje su van naše lijepe Hrvatske,šta da nam takvi glasaju kad nemaju pojma kako je kod nas.

  • Iveq 03.05.2012.

    ove šuge crvene mi idu toliko na k.... da ih više nemrem gledati

Komentiraj...
Vidi sve komentare