To je to što me zanima!

Slučaj Drimia: Karamarko je predao sve tražene dokumente

Predsjednica povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Dalija Orešković potvrdila je da je Karamarko predao svu potrebnu dokumentaciju i očitovanje
Vidi originalni članak

Predsjednica povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa Dalija Orešković potvrdila je za Novu TV da je Tomislav Karamarko predao svu potrebnu dokumentaciju i očitovanje u slučaju poslovanja Drimije i Peritus savjetovanja. 

- Mogu potvrditi da je Karamarko podnio pisano očitovanje te da je od strane T.D. Drimia zaprimljena vrlo vrlo opsežna dokumentacija - rekla je Orešković. 

Na pitanje tko nije dostavio dokumentaciju rekla je da je još uvijek očekuju od Peritus savjetovanja, 'te time predmet i dalje nije spreman za raspravljanje na javnoj sjednici.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • 31.05.2016.

    I što sad bando ako bude sve u redu? Medijski i politički ste doslovno ubili čovjeka pa i obiteljski ako želite. Takav političko medijski linč nije bio odrađen niti na Sanaderu.

  • MI-MA 31.05.2016.

    A zašto se ne vodi postiupak i protiv Milanovića, on je očito neka poštena osoba za razliku od Karamarka. Njegov brat mu ne dođe ništa u rodu, ma daj te molim Vas.

  • Ivan Supetar 31.05.2016.

    Pa kako to da nitko više ne postavlja pitanja, ako su prethodnici INA-u otimali: 1.) Da Milanović nakon pravomoćne presude Sanaderu nije raskinuo Ugovor sa MOL-om i vratio 25 %, i tako spasio herojski par desetaka milijardi kuna, nego je išao na arbitražu koju budemo izgubili i još budemo platili 5-6 milijardi odštete MOL-u?? 2.) Pa kako ta da vaš mutavi Milanović nije dao smijeniti Sinišu Perković s mjesta predsjednika Uprave INA a znamo da je Siniša sin udbaša Josipa Perkovića zbog kojeg je umalo mijenjao Ustav da zaštiti ubojice. 3.) Pa kako to da MORH potajno plaća obranu udbaša Josipa Perkovića novcem poreznih obveznika? Što mislite tko će odgovarati kada Hrvatska izgubi arbitražu i tko je u tome svemu podmazan glede ova 3 pitanja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare