To je to što me zanima!

Slučaj Glavaš: Sudac traži očevid u srušenoj kući

Sudac Željko Horvatović, koji sudi Glavašu, u petak će u Osijeku provesti očevid u kući u Dubrovačkoj 30. gdje su mučeni srpski civili
Vidi originalni članak

Civile su nakon mučenja odvozili do obale Drave gdje su ih oblijepili selotejpom i likvidirali. Kako će se obaviti očevid nije jasno jer je kuća srušena ovaj mjesec.
Jedan od šestorice optuženih Mirko Sivić, u utorak nije došao u sudnicu zbog problema s bubrezima pa su svjedoka Radoslava Arambašića, prvog odvjetnika Gordane Getoš- Magdić, ispitali izvanraspravno.
- Otac Gordane Getoš-Magdić rekao mi je 'ako ona bude osuđena, ti si pokojni'. Getošovi su me tretirali kao balavca, a vidite i iz njihovih iskaza da čak nisu u stanju logično lagati - kazao je odvjetnik Arambašić. Suprug Gordane Getoš, Ivica, kazao je dan ranije kako je Arambašić zbog vlastitih grijeha iz prošlosti morao raditi na prljav način. Dodao je i kako postoji snimka iz rata na kojoj je zabilježeno da je Arambašić "okrvavio ruke".
- On sam je radio zločine, a o tome postoji videokaseta u osječkoj policiji. Zato je i preuzeo obranu - teretio je Arambašića Magdić.
Arambašić tvrdi da su policajci koji su ispitivali Getoš-Magdić bili izuzetno pristojni i i niti u jednom trenutku nisu povisili glas. Istražnom sucu rekla je kako nema primjedbi na ponašanje policije niti na iskaz dan policiji. Drugi put je rekla kako je u zatvoru bila izložena prijetnjama i kako više ne želi iskazivati.
- U tom trenutku ona je bila abnormalno uplašena za sudbinu djeteta. Policija joj je dozvolila da razgovara s njim. Kad je zatražila da vidi dijete, dozvolili su joj. Radilo se o monstruoznoj manipulaciji Andrije Getoša i Ivice Magdića - zaključio je Arambašić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • shpresa 23.01.2008.

    Gospon Cvok,mal´ste pobrkali lončiće!! Suprug Gordane Getoš-Magić je Ivica Magdić. Brat je Tomislav Getoš (osim ako u međuvremenu obitelj Getoš nije usvojila Magdića i prevela ga na svoje prezime)???????????????!!!!!!!I Ili se Tomislav udao pa postao Magdić????????? Ha?????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare