Obavijesti

News

Komentari 1

Slučaj Glavaš: Sudac traži očevid u srušenoj kući

Slučaj Glavaš: Sudac traži očevid u srušenoj kući
1

Sudac Željko Horvatović, koji sudi Glavašu, u petak će u Osijeku provesti očevid u kući u Dubrovačkoj 30. gdje su mučeni srpski civili

VIDEO

Civile su nakon mučenja odvozili do obale Drave gdje su ih oblijepili selotejpom i likvidirali. Kako će se obaviti očevid nije jasno jer je kuća srušena ovaj mjesec.
Jedan od šestorice optuženih Mirko Sivić, u utorak nije došao u sudnicu zbog problema s bubrezima pa su svjedoka Radoslava Arambašića, prvog odvjetnika Gordane Getoš- Magdić, ispitali izvanraspravno.
- Otac Gordane Getoš-Magdić rekao mi je 'ako ona bude osuđena, ti si pokojni'. Getošovi su me tretirali kao balavca, a vidite i iz njihovih iskaza da čak nisu u stanju logično lagati - kazao je odvjetnik Arambašić. Suprug Gordane Getoš, Ivica, kazao je dan ranije kako je Arambašić zbog vlastitih grijeha iz prošlosti morao raditi na prljav način. Dodao je i kako postoji snimka iz rata na kojoj je zabilježeno da je Arambašić "okrvavio ruke".
- On sam je radio zločine, a o tome postoji videokaseta u osječkoj policiji. Zato je i preuzeo obranu - teretio je Arambašića Magdić.
Arambašić tvrdi da su policajci koji su ispitivali Getoš-Magdić bili izuzetno pristojni i i niti u jednom trenutku nisu povisili glas. Istražnom sucu rekla je kako nema primjedbi na ponašanje policije niti na iskaz dan policiji. Drugi put je rekla kako je u zatvoru bila izložena prijetnjama i kako više ne želi iskazivati.
- U tom trenutku ona je bila abnormalno uplašena za sudbinu djeteta. Policija joj je dozvolila da razgovara s njim. Kad je zatražila da vidi dijete, dozvolili su joj. Radilo se o monstruoznoj manipulaciji Andrije Getoša i Ivice Magdića - zaključio je Arambašić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...