To je to što me zanima!

Slučaj Šemper: Pijan je udario dijete, bježao je, ima optužnicu i radi kod Paladine za 12.000 kn

Bivšem predstojniku ureda potpredsjednice Vlade Daliboru Šemperu koji je smijenjen u srpnju, optužnica za kaznena djela nije bila prepreka da ga premjeste u Ministarstvo graditeljstva i državne imovine Ivana Paladine
Vidi originalni članak

Predstojnik ureda potpredsjednice Vlade Anje Šimprage (SDSS) svojim je ponašanjem zgrozio javnost krajem srpnja. Dalibor Šemper vozio je s više od jednog promila alkohola u krvi, naletio je pritom na devetogodišnjeg dječaka kraj Lovinca u Lici, ali se nije zaustavio. Iako je dječak teško ozlijeđen, a drugo dvoje djece jedva je izbjeglo automobil, Šemper je nastavio voziti dok ga nisu sustigli lokalni dečki i zadržali dok nije došla policija.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • balki balki 20.11.2022.

    Ajde ponovo nagradite na glasanju ovakvu organizaciju vlasti! :-/ Motivirajte sve mlade i sve školovane slobodnomisleće građane da izađu na izbore!

  • Luna777 18.11.2022.

    Eto koliko su samo zaštićeni oni koji su na vlasti. Činjenica je da uvijek ima jednakijih od jednakih. Plenković to dozvoljava svojem koalicijskom partneru SDSS-u.  Sramotno kakvi ljudi rade u ministarstvima.

  • nek se čuje i moj glas 17.11.2022.

    Zna se ko živi u Sesvetama

Komentiraj...
Vidi sve komentare