To je to što me zanima!

Sama je predala zahtjev: DORH je smijenio Bajićevu zamjenicu

Suprug i sin Višnje Lončar koji je student Medicinskog fakulteta osumnjičeni su za kupovanje ispita. Navodno je sama predala zahtjev za razriješenjem s dužnosti
Vidi originalni članak

Višnja Lončar razriješena je na svoj zahtjev s mjesta zamjenice glavnog državnog odvjetnika, piše u utorak Večernji list

Višnja Lončar se podsjetimo, našla u skandalu vezanom za kupnju ispita. Njezin suprug i sin koji je student Medicinskog fakulteta su, podsjetimo, osumnjičeni za kupovanje ispita. 

Osim toga Višnji Lončar je navodno prišao Marko Svalina, policajac koji je osumnjičen da je prodavao podatke ljudima iz krim miljea. Svalina je navodno Lončar upozorio da su joj suprug i sin pod istragom. Ona je sve to prijavila glavnom državnom odvjetniku Mladenu Bajiću. 

>>> Izvorni tekst pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Vlad 31.10.2012.

    Zahtjevam Ostavku na položaj oca koji nije platio ispite svojoj djeci. Uz to nisam ni platio upis na fax. OSTAVKA ( tri primjerka šaljem aminu ).

  • rearea 31.10.2012.

    Najbolje su mi te žene koje se ograđuju kako nisu imale poima šta se dešava u njihovoj kući...pa ja znam u kojem džepu moj muž ima rupu, a u kojem ne.

  • prmarkov 31.10.2012.

    Kako moralan čin trebalo je proći mjesec dana za takovu odluku ili nije bilo ništa drugo moguće . To je trebalo prije napraviti,pa oni su stup našeg društva .

Komentiraj...
Vidi sve komentare