To je to što me zanima!

'Smiješno je da se kandidira za predsjednika neki drugi Bandić'

Bandić je u četvrtak u Gradskoj skupštini odgovorio na pitanje novinara kako komentira to što se pojavio dubler Milan Bandić (Dario Juričan), koji je najavio kandidaturu za predsjednika Republike
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je u četvrtak kako je smiješno i ne zaslužuje bilo kakav komentar to što je kandidaturu za predsjednika Republike najavio neki drugi Milan Bandić te je poručio novinarima neka prate hoće li ministarstvo dopustiti da se pojavi i dublerica Kolinda Grabar-Kitarović. 

"Nemam tu komentara, pa to je smiješno. To ne zaslužuje bilo koji komentar", rekao je Bandić u četvrtak u Gradskoj skupštini odgovarajući na pitanje novinara kako komentira to što se pojavio dubler Milan Bandić (Dario Juričan), koji je najavio kandidaturu za predsjednika Republike.

UŽIVO NA 24SATA Milan Bandić, junior: 'Radit ću kao konj da korumpiram RH!'

Bandić je novinarima poručio neka pomno prate hoće li Ministarstvo pravosuđa dopustiti da se "pojavi dubler ili dublerica za aktualnu predsjednicu Republike" te je zaključio kako može odmah reći da neće.

Redatelj Milan Bandić, nekad poznat kao Dario Juričan, najavio je u srijedu predsjedničku kandidaturu i program u kojem se predlaže uvođenje centralnog Ministarstva korupcije sa sjedištem na Pantovčaku, zaštitu korupcije Ustavom te proglašavanje cijele Hrvatske Isključivim koruptivnim pojasom (ISKOP).

REDATELJ PROMIJENIO IME Milan Bandić ide na izbore: Da, Ustavom ću zaštititi korupciju!

Potvrdivši da je dobio spor oko promjene imena nakon što je zagrebački Gradski ured za opću upravu osporio to rješenje navodeći da je "obmanuo javnost" koristeći se imenom i prezimenom zagrebačkoga gradonačelnika, Bandić (Dario Juričan) je naglasio da se "lišen stranačkih okova, kao feniks, kao ptica" kandidira za predsjednika Republike.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 21.09.2019.

    Ja sam sad u dvojbi; Ukoliko novi Milan Bandić napravi promo materijal za svoju kampanju, ja ću sigurno nositi majice s natpisom glasajte za Milana Bandića, no hoće li se znati za kojeg ? :)))))

  • manijak na dopustu 20.09.2019.

    Strah ga konkurencije. Lik je našao originalnu ideju da se sprda sa svim rak ranama našeg društva. Ne može puno učiniti , osim da od srca nasmije svekoliko pošteno pučanstvo ili bar one koji razumiju njegov humor

  • japanokinez 19.09.2019.

    Imam istančani osjećaj da u Milanu nešto kuha. Uskoro se možemo nadati lošim vijestima glede njegovog zdravlja. Šteta šta neće odgovarati za sve ono šta bi trebao i šta neće guliti robiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare