Obavijesti

News

Komentari 101

Milan Bandić, junior: 'Radit ću kao konj da korumpiram RH!'

Milan Bandić, junior: 'Radit ću kao konj da korumpiram RH!'
1

Novi Milan Bandić se donedavno zvao Dario Juričan, filmski je redatelj i pod tim imenom je snimio filmove o Ivici Todoriću 'Gazda' i Miroslavu Kutli 'Gazda: Početak'...

Hrvatska će prvi puta za predsjedničke izbore dobiti kandidata koji će voditi svojevrsnu antikampanju. Ime novog kandidata je Milan Bandić.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Možete me zvati Milan Bandić. Promijenio sam ime u svibnju. Kasnije je središnji ured donio rješenje kojim mi se ukida to ime. Potom smo se žalili. I pobili to rješenje. Tada sam regulirao staro/novo ime. Sad sam Milan Bandić. I najavio sam kandidaturu za predsjednika Hrvatske. Osjećao sam veliku potrebu da se zovem Milan Bandić - rekao je naš sugovornik.

- Bog mi se kao vidjelicama u Međugorju javio i rekao mi da moram biti Milan Bandić. Vratit ćemo korupciju. Moje poslanje je apsolutno - kaže Bandić (1976.).

- Ja sam jedini Milan Bandić koji se kandidirao za predsjednika.Ja sam slobodni građanin. I svi građani mogu slobodno odlučiti za koga će glasati. Ali, ionako mislim da se Milan Bandić (gradonačelnik Zagreba) neće kandidirati za predsjednika, tako da ću ja biti jedini kandidat s tim imenom - kaže nam Bandić.

- Treba sva državna poduzeća spojiti u jedno, zvalo bi se Agrokor+. Tamo bi zaposlio svih koji imaju problema sa zapošljavanjem - dodao je Bandić.

- Treba uvesti isključivi koruptivni pojas. Hrvatska diplomacija to već djelomično radi. Da se svim inozemnim poduzetnicim iz sumnjivog miljea kaže - tko god želi oprati novac da dođe kod nas. Jedno centralno ministarstvo bi to nadziralo - kaže Bandić.

- Ja računam na glasače HDZ-a. Njima je korupcija lako razumljiv pojam. Radit ću kao konj da korumpiram Hrvatsku - zaključio je Bandić.

Milan Bandić ide na izbore: Da, Ustavom ću zaštititi korupciju!
Milan Bandić ide na izbore: Da, Ustavom ću zaštititi korupciju!

Podsjetimo, novi Bandić se donedavno zvao Dario Juričan, filmski je redatelj i pod tim imenom je snimio filmove o Ivici Todoriću 'Gazda' i Miroslavu Kutli 'Gazda: Početak'. Sljedeće godine bi trebao biti gotov i film o gradonačelniku Zagreba 'Kumek'. Juričanu je u svibnju ove godine upravo zagrebački Gradski ured podređen gradonačelniku odobrio promjenu imena u Milan Bandić.