To je to što me zanima!

Smirivanje napetosti: Biden se nada susretu s Putinom u Europi

Američki dužnosnici rade s ruskim kolegama na samitu Biden-Putin u nekoj trećoj zemlji tijekom prvog Bidenovog puta u inozemstvo u ulozi predsjednika
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Joe Biden rekao je u utorak da bi se želio susresti s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom tijekom svoga puta u Europu u lipnju.

"Tome se nadam i to očekujem. Radimo na tome", rekao je Biden novinarima.

Biden planira sudjelovati na samitu G7 u Cornwallu u Engleskoj koji je predviđen za 11.-13. lipanj, a potom odletjeti u Bruxelles kako bi se sastao s čelnicima Europske unije te na samit NATO-a 14. lipnja.

Američki dužnosnici rade s ruskim kolegama na samitu Biden-Putin u nekoj trećoj zemlji tijekom prvog Bidenovog puta u inozemstvo u ulozi predsjednika.

No pitanje je hoće li susret biti dogovoren.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 05.05.2021.

    Ovaj me je nasmijao do suza. Gledala sam sinoć video u kojem je ovaj držao govor povodom 100 dana u Bijeloj kući. Očajnički je  tražio svoju masku bez uspjeha i vikao  ''gdje je moja maska''  , pretraživao svoju fasciklu i osvrtao se po podijumu , govorio  „Tražim svoju masku. Ja sam u nevolji.” Žena mu pomagala naći je da bi je on na kraju našao u svom  džepu  i podigao ruku proslavljajući. Hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare