To je to što me zanima!

Smršavila pa ostala bez muža: Novog upoznala na Instagramu

Budući suprug Mark Rogers (51), trgovac automobilima, javio joj se preko Instagrama i pitao ju može li biti njezin osobni trener dok je na desetodnevnom poslovnom putu na Tenerifima
Vidi originalni članak

Angela Crickmore (38) iz Nottinghama u Velikoj Britaniji drastično je promijenila izgled skinuvši 30 kilograma, što je na kraju dovelo razvoda braka. Nakon toga, napravila je zaokret u životu i postala fitness trenerica, a zahvaljujući novoj karijeri pronašla je i novu ljubav te će uskoro ponovno stati pred oltar.

U najdebljoj fazi Angela je imala 90-ak kilograma, ali kaže da se suprug nikad nije žalio na njenu kilažu jer je mislio da je prekrasna. Usprkos tome, pritisak obitelji i prijatelja koji su smršavili dao joj je poticaj da poradi na svom izgledu. Bivša agentica nekretninama koja je kile nakupila vodeći užurban život i jedući brzu hranu, krenula je u teretanu i počela paziti što jede. Čak je prestala kuhati za muža i sina jer se njezina nova zdrava prehrana nije uklapala u njihove navike.

Angela poslije stroge dijete nosi šest brojeva manju odjeću. Na njenu žalost, novi izgled donio je i neočekivane probleme, rastala se od svog drugog muža s kojim je bila u braku 10 godina. Nakon što je drastično smršavila, Angela je na svom Instagramu počela objavljivati fotografije nove figure te je u kratkom roku skupila 156.000 pratitelja. 

Budući suprug Mark Rogers (51), trgovac automobilima, javio joj se preko Instagrama i pitao ju može li biti njezin osobni trener dok je na desetodnevnom poslovnom putu na Tenerifima.

- Obično ne odgovaram na silne poruke koje dobijem, tako da je ovo stvarno bilo suđeno. Nisam planirala vezu s Markom, pomalo smo se upoznali, pričali o svojim životima, a onda se najednom i to dogodilo, baš kao neka magija - ispričala je za Sun.

Uskoro su postali par, a Angela se nakon svega dva tjedna uselila u Markov stan. Sada s nestrpljenjem iščekuju 'veliki dan'.

Angela priznaje da bi joj  ljubav mogla stvarati probleme u očuvanju nove linije.

- Puno je teže ostati fokusiran nego kad si samac, moraš biti dvostruko više predan i motiviran ako želiš ostvariti promjenu - kaže Angela i dodaje da će se Mark, koji nije pretjerano zainteresiran za vježbanje, morati prilagoditi njezinom životnom stilu. I on je, uz Angelino vodstvo, uspio izgubiti šest kilograma.

- Mark sada jede isto što i ja, i srećom, sve mu se sviđa. Prije nikad nije doručkovao, a sada ga nikad ne preskače - kazala je.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • MikiMrki0123 20.01.2018.

    S obzirom na slika na instagramu , još jedna u nizu praznoglavih glupaca

  • OS98netko 20.01.2018.

    Steroidi

  • 20.01.2018.

    Heee zar ne kuzite da to nema veze sa vezom da je istina, pa pogledajte samo tetovaze pratite slike, malo su joj na jednoj strani, pa onda na drugoj ili su to naljepnice 😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare