Obavijesti

News

Komentari 83

Smršavila pa ostala bez muža: Novog upoznala na Instagramu

Smršavila pa ostala bez muža: Novog upoznala na Instagramu
1

Budući suprug Mark Rogers (51), trgovac automobilima, javio joj se preko Instagrama i pitao ju može li biti njezin osobni trener dok je na desetodnevnom poslovnom putu na Tenerifima

VIDEO

Angela Crickmore (38) iz Nottinghama u Velikoj Britaniji drastično je promijenila izgled skinuvši 30 kilograma, što je na kraju dovelo razvoda braka. Nakon toga, napravila je zaokret u životu i postala fitness trenerica, a zahvaljujući novoj karijeri pronašla je i novu ljubav te će uskoro ponovno stati pred oltar.

U najdebljoj fazi Angela je imala 90-ak kilograma, ali kaže da se suprug nikad nije žalio na njenu kilažu jer je mislio da je prekrasna. Usprkos tome, pritisak obitelji i prijatelja koji su smršavili dao joj je poticaj da poradi na svom izgledu. Bivša agentica nekretninama koja je kile nakupila vodeći užurban život i jedući brzu hranu, krenula je u teretanu i počela paziti što jede. Čak je prestala kuhati za muža i sina jer se njezina nova zdrava prehrana nije uklapala u njihove navike.

Angela poslije stroge dijete nosi šest brojeva manju odjeću. Na njenu žalost, novi izgled donio je i neočekivane probleme, rastala se od svog drugog muža s kojim je bila u braku 10 godina. Nakon što je drastično smršavila, Angela je na svom Instagramu počela objavljivati fotografije nove figure te je u kratkom roku skupila 156.000 pratitelja. 

Budući suprug Mark Rogers (51), trgovac automobilima, javio joj se preko Instagrama i pitao ju može li biti njezin osobni trener dok je na desetodnevnom poslovnom putu na Tenerifima.

- Obično ne odgovaram na silne poruke koje dobijem, tako da je ovo stvarno bilo suđeno. Nisam planirala vezu s Markom, pomalo smo se upoznali, pričali o svojim životima, a onda se najednom i to dogodilo, baš kao neka magija - ispričala je za Sun.

Uskoro su postali par, a Angela se nakon svega dva tjedna uselila u Markov stan. Sada s nestrpljenjem iščekuju 'veliki dan'.

Angela priznaje da bi joj  ljubav mogla stvarati probleme u očuvanju nove linije.

- Puno je teže ostati fokusiran nego kad si samac, moraš biti dvostruko više predan i motiviran ako želiš ostvariti promjenu - kaže Angela i dodaje da će se Mark, koji nije pretjerano zainteresiran za vježbanje, morati prilagoditi njezinom životnom stilu. I on je, uz Angelino vodstvo, uspio izgubiti šest kilograma.

- Mark sada jede isto što i ja, i srećom, sve mu se sviđa. Prije nikad nije doručkovao, a sada ga nikad ne preskače - kazala je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag