To je to što me zanima!

Smrt u marici: Policija ga uvela u auto, iz njega nije izašao živ

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
BiH: Đorđ Lazarevski je policiji bio dobro poznat od ranije. Tukao se, ranjavao suparnike nožem, počinio je razbojništva. Na zabavi u Zenici je konzumirao drogu
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Đorđ Lazarevski uhićen je na techno-partyju u zeničkom naselju Smetovi. Popeo se u jednom trenutku na vozilo hitne i počeo ga uništavati. Vikao je, skakao, razbijao vozilo. Došla je policija. Zaštitari su uzeli drvene štapove i pokušali ga skinuti s vozila. Na kraju je to uspjela policija.

Uz njegovo opiranje ugurali su ga u maricu. Prije tog incidenta, Đorđ se potukao s jednim od svojih prijatelja i izbio mu zub. Na partyju je također konzumirao drogu. Od čega je umro, još se ne zna. Prema prvim nalazima obdukcije, na tijelu nije imao ozljede koje bi bile uzrok smrti, a pa je moguće da se predozirao. 

Lazarevski je inače policiji bio dobro poznat od ranije. Tukao se, ranjavao suparnike nožem, počinio je razbojništva, a protiv njega se vodio proces i zbog pokušaja ubojstva, piše Dnevni avaz. 

 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Prva Proleterska 30.06.2017.

    Smotan šofer kombija ! Umjesto da naglo krene naprijed ili nazad , pa ga obori sa tri metra visine na asfalt a oni ga ćaćkaju motkom !

  • Prva Proleterska 30.06.2017.

    Au , što mi ga je jadnićka žao !

  • sol 30.06.2017.

    Pozeljno za sve slicne njemu, ako ne mzes biti covjek, umri muski!

Komentiraj...
Vidi sve komentare