To je to što me zanima!

Smrt zaštitara u biogradskom klubu: Optužili pet muškaraca

DORH je detaljno opisao za što tereti petoricu muškaraca koji su sudjelovali u tučnjavi, a koja je rezultirala smrću zaštitara Nenada Kokića
Vidi originalni članak

Zadarsko odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv petorice hrvatskih državljana zbog tučnjave u noćnom klubu Aqua, nakon koje je ovog ljeta preminuo zaštitar Nenad Kokić (54). 

Muškarce su optužili za počinjenje kaznenog djela protiv života i tijela sudjelovanjem u tučnjavi, potvrdio je DORH.

Kako su naveli okrivljenicima se stavlja na teret da su 2. svibnja 2023. godine u noćnom klubu u Biogradu na Moru, nakon što je prethodno tijekom iste večeri u blizini šanka došlo do verbalnog sukoba i naguravanja između okrivljenika, iako svjesni da su okruženi većim brojem gostiju u prostoru pri čemu može doći i do težih posljedica, nastavili s naguravanjem i bacanjem predmeta što je rezultiralo tučnjavom.

TUGA U BIOGRADU Misterij smrti zaštitara u klubu: 'Bio je u dobroj formi i iskusan. Nikad nije ulazio u konflikte'

- Zbog toga je do njih došao oštećenik koji je u to vrijeme obavljao poslove čuvara-redara u klubu, a u tom je trenutku jedan od okrivljenika, tereti ga se, uzeo u ruke barski stol i bacio ga prema grupi uključenoj u tučnjavu - kažu iz DORH-a.

Stol je potom udario u zid i odbio se, dodaju, te je pao na oštećenika udarivši ga u glavu pa je oštećenik uslijed tog udarca zadobio ozljede koje su, u kombinaciji s njegovim narušenim zdravstvenim stanjem, izazvale psihičku traumu od koje je on preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare