To je to što me zanima!

Smrtonosne poplave: U bujici poginula osmeročlana obitelj

Snažno nevrijeme s velikim količinama kiše pogodilo je jug Maroka, uključujući i turistički Marrakech. Uništeni su mnogi domovi, a poginulo je najmanje 30 ljudi
Vidi originalni članak

Snažno nevrijeme pogodilo je u nedjelju Maroko . Na jugu zemlje, uključujući i turistički Marrakech , pale su velike količine kiše . Uništeni su mnogi domovi, a Al Jazeera javlja da je poginulo najmanje 30 ljudi. Prema nekim podacima poginuo je 31 čovjek dok neki mediji navode da je poginulo između 16 i 22 ljudi.

Osam članova iste obitelji poginulo je nakon što je vodena bujica odnijela njihovo vozilo .

Vlasti su objavile da mjere pripravnosti ostaju na snazi do ponedjeljka u podne. Uništeno je potpuno ili djelomično oko 100 kuća napravljenih od blata i cigli, a oko 100 cesta je odsječeno.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ojdimidojdimi 24.11.2014.

    vodeni potop je bio, sad bi navodno trebao biti vatreni.................................

  • Jeronim Beethoven 24.11.2014.

    Što je najgore ja na snimci ne vidim poštenog drveta za koje se možeš uhvatiti, a njih pet drži auto da ga voda ne odnese.

  • KarlaMitrović 24.11.2014.

    čovjek s pravim namještenim utakmicama, dobila sam prošli tjedan zadnju kod njega , imate dole link pa uđite i uvjerite se sami... bila sam samohrana majka ostavljena u dugovima i s djetetom, ovaj gospodin me je izvukao iz problema,, hvala ovim putem još jednom https://www.facebook.com/profile.php?id=100006989206228&fref=ts ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare