To je to što me zanima!

Snage novog predsjednika su upale u Gbagbovu rezidenciju

Glasnogovornik oružanih snaga predsjednika Alasanea Ouattara izjavio je kako im je cilj da Gbagbu istjeraju, a da ga ne ozlijede. Gbagba ne želi odstupiti s vlasti
Vidi originalni članak

Snage odane novoizabranom predsjedniku Obale Bjelokosti Alasaneu Ouattarau napale su predsjedničku rezidenciju Laurenta Gbagboa, koji ne želi odstupiti s vlasti. 

- Pregovori s Gbagbom su propali, a on se ne želi predati Ouattaraovoj vojsci pa im nije preostalo ništa drugo. Cilj nam je da ga istjeramo iz rezidencije bez da ga ozlijedimo. Predsjednik Alasane će morato odlučiti što dalje - rekao je za CNN glasnogovornik oružanih snaga novog predsjednika Mamadou Toure. 

Gbagbo je u srijedu ujutro iz bunkera poručio da vojska pregovara o primirju, ali da se neće predati. Patrick Achi, glasnogovornik Ouattara, kaže kako je Gbagbo 'potpuno poludio'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • davor2 06.04.2011.

    pa kako sad ameri na upadaju...a da...tamo nema nafte...jbg...al nema veze tamo nek se kolje i ubija neduzni narod...bitno je da oni krvnika Gadafija srede,jer kod njega je ipak 14 kruhova kostalo 0.40 eur....mislim kakav krvolok...strasno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare