To je to što me zanima!

Snijeg blokirao magistralnu prometnicu kod Kupresa

Brojni kamioni i tegljači ostali su posve zarobljeni u višekilometarskoj koloni tijekom nekoliko sati zbog slabe vidljivosti izazvane snježnom vijavicom na magistralnoj prometnici M-15 Kupres - Šujica
Vidi originalni članak

Snažan vjetar, koji povremeno stvara veće snježne nanose, pravi probleme i povremene zastoje na magistralnoj prometnici na Kupreškome polju, objavila je u utorak tamošnja policija.

Brojni kamioni i tegljači ostali su posve zarobljeni u višekilometarskoj koloni tijekom nekoliko sati zbog slabe vidljivosti izazvane snježnom vijavicom na magistralnoj prometnici M-15 Kupres - Šujica. Snažan vjetar povremeno na cesti stvara i veće nanose snijega koji pada od jučer, navode dužnosnici Policijske postaje u Kupresu. U popodnevnim satima uspostavljen je promet na toj dionici ceste, ali se i dalje odvija otežano.
Policija upozorava vozače da voze krajnje oprezno s obzirom na smanjenu vidljivost te mjestimičnu poledicu na kolniku.
Na magistralnom putu M-15 Livno-Šuica zbog snježnih nanosa na planinskom prevoju Borova Glava obvezna je upotreba lanaca za teretna vozila s prikolicom i tegljače, naveo je Auto-moto savez iz Mostara.

Foto: Ilustracija

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare