To je to što me zanima!

Snijeg "kriv" za baby boom? U Vrgorcu se rodilo čak 15 djece

Prekid prometnih veza s Vrgorcem prouzročio je nestašicu nekih proizvoda, a jedan od najčešće spominjanih je bio kondom kojih je u Vrgorcu nestalo nakon par dana
Vidi originalni članak

Velika količina snijega koja je napadala u veljači prošle godine na dalmatinski gradić Vrgorac koji je mjesec dana bio u prometnoj izolaciji ima i ljepšu stranu. Naime, prema statistici upravo je prošlogodišnja veljača razlog velikom broju rođenih beba u studenom i prosincu, a vjeruje se da je za to "kriv" upravo snijeg koji je zatrpao grad.

Veljača je postala zabilježena kao mjesec u kojem je u posljednjih 70 godina napadalo najviše snijega u tom gradu i uzrokovalo gotovo jednomjesečnu izoliranost.

Prekid prometnih veza s Vrgorcem prouzročio je nestašicu nekih proizvoda, a jedan od najčešće spominjanih je bio kondom kojih je u Vrgorcu nestalo nakon nekoliko dana snijega.O tome su pisali i mediji u regiji, pa je iz Srbije u Vrgorac stigla i pošiljka kondoma dok se stanje ne normalizira. 

Prema podacima Državnog zavoda za statistiku, u Vrgorcu se u prosjeku rađa šestero djece mjesečno (76 rođenih u 2011.), a u studenome 2012. rođeno ih je 15 i prvi put nakon 30 godina u tom gradiću rođeno je više od 100 djece u jednoj godini.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • komentator42 09.01.2013.

    Ha Ha kakvi kondomi i gluposti prava istina je VIADUKT d.d. tj. njihovi radnici koji su tamo 3 god.

  • user_227964 07.01.2013.

    Nije "kriv" snijeg nego sex

  • snajperista21st 05.01.2013.

    Dobra strana ZIME.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare