To je to što me zanima!

Snimao spot pa ga spržila struja od čak 25.000 volti

Beograd: G. Masanjakovića (28) udarila je struja na groblju vagona dok je hvatao kadar za spot repera Juicea. Opečeno mu je 80 posto tijela
Vidi originalni članak

Gavrilo Masanjaković (28) zadobio je teške opekline u nedjelju oko 11.30 sati dok je s prijateljima kod napuštenih vagona na Rakovičkom drumu u Beogradu snimao spot za repera Juicea, piše Blic. U tešku je stanju prevezen u bolnicu, gdje je ustanovljeno kako mu je opečeno više od 80 posto tijela. On je zajedno s još 20-ak kolega s Arhitektonskog fakulteta i Fakulteta dramskih umjetnosti snimao spot o groblju vagona na ovome mjestu. Gavrilo se popeo na jedan od vagona kako bi uhvatio što bolji kadar. No kolege su ubrzo čule stravičan vrisak.
- Nesretnog mladića udarila je struja od 25.000 volti iz kabela koji se nalazio vrlo nisko iznad vagona. Vjerojatno nije obratio pozornost na njih kad se popeo - rekao je policajac koji je bio na mjestu nesreće i dodao kako su prijatelji odmah pozvali Hitnu. Ovi su ga zatekli živog, ali s teškim opeklinama. Reper Juice nije htio razgovarati o nesreći.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare