To je to što me zanima!

Snimile kalendar: Lijesove mu reklamiraju gole manekenke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
S motom 'U našim ljesovima izgledat ćete živo!' tvrtka Zbigniewa Lindnera želi skinuti stigmu sa svojih proizvoda i dokazati da je lijes proizvod kao i svaki drugi
Vidi originalni članak

Proizvođač lijesova Zbigniew Lindner za reklamiranje svojih lijesova angažirao je nekoliko golišavih manekenki koje su se u razvratnim pozama fotografirale za kalendar njegove tvrtke. S motom 'U našim ljesovima izgledat ćete živo!' želi skinuti stigmu sa svojih proizvoda. 

- Ne želimo potaknuti raspravu o smrti, već o tome da su lijesovi proizvod kao i svaki drugi. Lijes je samo atraktivno pakiranje. Nitko od atraktivnih pakiranja ne bježi u Dioru ili od zanimljivih pakiranja i kutija za satove. Mi smo odlučili i da će naši lijesovi biti zanimljivi i originalni. I tako možemo odati počast preminulom - rekao je Lindner. 

U njegovoj tvrtki u Poljskoj radi oko 100 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Mima Šiš 14.06.2013.

    U našim lijesovima izgledati ćete živo.......U cijenu uračunato i hladno pivo........Drugima nek bude krivo......Što se vama j....... sve živo.....Jel dobro, šefe?

  • Carobnjak iz Oza 09.06.2013.

    Tri komada narucujem odmah za sebe. He, he,luckasta reklama.

  • miljac777 07.06.2013.

    svi nesto komentiraju kao da je nesto extra sramotno a svi ste pogledali video... zasto? jer se svi prave kod nas fini a ubiti smo zadrti balkanci... u vecini zemalja EU bordeli dozvoljeni, seks se prodaje... mozda zato nema tolko psihickih slomova jer su ljudi opusteniji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare