To je to što me zanima!

Snimio Mercedes od milijun kn kako divlja malo prije nesreće

Mercedes AMG GT R sletio je s ceste u Dubravi iza ponoći. Iščupao je prometni znak iz zemlje. Čitatelj nam javlja da je isti auto snimio prije nesreće kako radi krugove po parkingu, juri i turira
Vidi originalni članak

Taj isti auto koji je pokupio prometni znak i stupiće u Dubravi, sat vremena prije nesreće divljao je po Koledinečkoj ulici. Stao je na parkingu i turirao. Probudio je cijelu zgradu. Valjda je napravio 10 krugova, javio nam je čitatelj iz Dubrave.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije bilo ozlijeđenih

Zagrebačka policija potvrdila nam je da je 20 minuta iza ponoći u ponedjeljak automobil sletio s kolnika i pokupio ulični znak na križanju Avenije Dubrave i Čulinečke ulice. Nije bilo ozlijeđenih, na automobilu je nastala materijalna šteta.

Auto od milijun kuna?

- Nisam vidjela što se dogodilo, prolazila sam tamo kad je već bila policija. Auto je bio na stupićima, a ulični znak je iščupao iz zemlje - javila nam je čitateljica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

VIDEO: ZAVRŠIO NA STUPIĆIMA Snimka iz Dubrave: Slupao je automobil vrijedan milijun kuna

Policija nam je rekla kako je automobil imao hrvatske tablice. Iako nisu otkrili model, čini se da radi o skupocjenom Mercedeseu AMG GT R Coupe koji ima oko 600 konja, a cijena mu je za modele iz 2016. i 2017. od 500.000 pa do milijun kuna.

VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 195

  • 3 poluvrijeme 18.02.2020.

    playboy poučak: što jači auto to manji pišo...........

  • 18.02.2020.

    tatica iz dijaspore - čitaj = rvatina, kupio djetetu auteka da se malo vozi...daj bog da obadva završe u Savi ... i onaj ko je vozio i onaj koji mu je to kupio...a poslije će ionak bit - "jadno dijete, tako mlad, dobar...."

  • Mercedes s klasa 18.02.2020.

    Normalna večer u dubravi

Komentiraj...
Vidi sve komentare