To je to što me zanima!

Snimio snuff film: Mladić ubio dijete, snimku objavio na webu

NJEMAČKA: Marcel Heße (19) je u bijegu. Sumnjiče ga da je ubio dječaka (9). Zločin je najavio na internetu. Rekao je kako će napraviti nešto zbog čega bi mogao završiti u zatvoru
Vidi originalni članak

Marcel Heße (19) iz njemačkog grada Herne je osumnjičen da je ubio dječaka (9). U bijegu je, na sebi ima uniformu, a policija poziva na oprez. Traže ga helikopterom, sa psima i provjeravaju njegove kontakte na Facebooku. Boje se da je naoružan i jako opasan.

Marcel Heße je na Darknetu, skrivenom dijelu interneta, chatao prije i nakon ubojstva. Prvo je prije ubojstva napisao da je pijan od crnog vina i da može jedva hodati. Onda je chat partneru napisao da će napravit nešto zbog čega bi mogao ići u zatvor. Nakon toga ga nije bilo na mreži 31 minutu. U to je vrijeme vjerojatno počinio ubojstvo.

Nakon zločina se pohvalio fotografijama i videom. Što je u videu policija zasad ne otkriva. Na fotografijama se navodno vide krvavi nož te Marcel koji se smije. Marcel ne pokazuje nikakvo kajanje i čak je rekao kako bi mogao počiniti još jedno ubojstvo.

Policija je u ponedjeljak pronašla leš dječaka (9) koji je ubijen s više uboda nožem. Tada je počela potraga.

Policija je rekla da je Marcel nezaposlen i da im dosad nije bio poznat zbog kaznenih djela. Kažu da su svjedoci ispričali da je Marcel povučen i sramežljiv. Policija poziva građane da mu ne prilaze i da ih odmah nazovu ako ga vide, piše Bild.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Ivan Grubisic 07.03.2017.

    U zadnje vrime "cesto" (skoro svaki vikend) po noci lebde helikopteri u blizini zgrada (okolica munchrna) vidi se IC ili sta vec i nekad cak svitla sa helikoptera po zemlji a policajci u busevima i pancirkama se daju vidit zaklonjeni na svakoj vecoj raskrsnici ili u blizini ubana ili sbana po krajnjim stanican ali "dobro" skriveni u sumarku ili izmedu zgrada, nimalo lip osicaj, da se primjetit da nesto nije ok. A da ne govorim o civlnim u autima i pjeske doslovno ih je pun grad.

  • Andrej ZG 07.03.2017.

    Eto zasto danas svijetu trebaju imena poput putina i trumpa!!

  • mihic82 07.03.2017.

    Ovakve stvari treba sakriti i blokirati a ne od njih praviti članak

Komentiraj...
Vidi sve komentare