Obavijesti

News

Komentari 54

Snimio snuff film: Mladić ubio dijete, snimku objavio na webu

Snimio snuff film: Mladić ubio dijete, snimku objavio na webu
5

NJEMAČKA: Marcel Heße (19) je u bijegu. Sumnjiče ga da je ubio dječaka (9). Zločin je najavio na internetu. Rekao je kako će napraviti nešto zbog čega bi mogao završiti u zatvoru

VIDEO

Marcel Heße (19) iz njemačkog grada Herne je osumnjičen da je ubio dječaka (9). U bijegu je, na sebi ima uniformu, a policija poziva na oprez. Traže ga helikopterom, sa psima i provjeravaju njegove kontakte na Facebooku. Boje se da je naoružan i jako opasan.

Nine-year old boy killed in Herne - Perpetrator on the run

Marcel Heße je na Darknetu, skrivenom dijelu interneta, chatao prije i nakon ubojstva. Prvo je prije ubojstva napisao da je pijan od crnog vina i da može jedva hodati. Onda je chat partneru napisao da će napravit nešto zbog čega bi mogao ići u zatvor. Nakon toga ga nije bilo na mreži 31 minutu. U to je vrijeme vjerojatno počinio ubojstvo.

Nakon zločina se pohvalio fotografijama i videom. Što je u videu policija zasad ne otkriva. Na fotografijama se navodno vide krvavi nož te Marcel koji se smije. Marcel ne pokazuje nikakvo kajanje i čak je rekao kako bi mogao počiniti još jedno ubojstvo.

Violent crime in Herne - Perpetrator on the run

Policija je u ponedjeljak pronašla leš dječaka (9) koji je ubijen s više uboda nožem. Tada je počela potraga.

Policija je rekla da je Marcel nezaposlen i da im dosad nije bio poznat zbog kaznenih djela. Kažu da su svjedoci ispričali da je Marcel povučen i sramežljiv. Policija poziva građane da mu ne prilaze i da ih odmah nazovu ako ga vide, piše Bild.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"