To je to što me zanima!

Snimka iz ćelije: Timošenko se strasno ljubila s odvjetnikom?

Snimka je u niskoj rezoluciji pa se ne može utvrditi je li na njoj uistinu Julija. Na crno-bijelom videu su žena nalik na Timošenko i njezin odvjetnik koji se grle i ljube
Vidi originalni članak

Na Youtubeu se u srijedu pojavila snimka Julije Timošenko iz njezine ćelije u zatvoru. Na crno-bijelom videu pojavljuje se žena slična bivšoj ukrajinskoj premijerki. Posprema ćeliju, a nedugo nakon toga dolazi muškarac. Agencija RIA piše kako je riječ o Julijinom odvjetniku Serhiyu Vlašenku.

Dalje na snimci muškarac sjeda na krevet kratko priča sa ženom, a onda oboje ustaju. Na kraju plavuša pada u zagrljaj muškarcu te ga strasno ljubi. Snimka je u vrlo niskoj rezoluciji te je teško utvrditi radi li se uistinu o Timošenko i njezinom odvjetniku. 

Objavu spornog videa komentirao je Vlašenko:

- Razmišljam o podizanju tužbe protiv novinske agencije koja je objavila snimku - kazao je i porekao da je u vezi s bivšom ukrajinskom premijerkom. 

Stranka Julije Timošenko video je proglasila lažnim, dok njihova šefica nije imala komentara na njega. 

Timošenko je u četvrtak započela štrajk glađu jer su je, kako tvrdi, pretukli zatvorski čuvari. Njezin odvjetnik kazao je kako su ju pretukli dok su je vodili na pregled u bolnicu kojeg je Julija odbila.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • monroa 26.04.2012.

    pa sto sad, zena ima potrebe, kad vec ne jede...

  • ŽeljkaNovaković 25.04.2012.

    Bome inkriminirajuća snimka.Točno možemo vidjeti da je to ona,cccc.A i da je kakve veze ima? Neka ljubi koga hoće

  • brpljok 25.04.2012.

    Boljševička propaganda

Komentiraj...
Vidi sve komentare