To je to što me zanima!

Snimka iz New Yorka: Prišuljao se policajcu i udario ga šakom

Amerikanci to zovu 'sucker punch', podli udarac izveden s leđa tako da žrtva nije svjesna opasnosti. Policajac se brzo pribrao, izvadio taser i opalio. Promašio je. Počeo je trčati za njim, rulja je navijala
Vidi originalni članak

New York, Bronx. Policajac na tlu zadržava osumnjičenog za pljačku. Njegov partner je udaljen pola metra. Na ulici grada gdje svakih 12 minuta netko umre od korona virusa nema puno ljudi. Tek pokoji prolaznik.

Jedan od njih snima postupanje policajca. U pozadini se vidi mladić sa zaštitnom maskom na licu. Sumnjiv je već po samom govoru tijela. Vidi se da nešto sprema. Vide svi osim policajca koji mu je okrenut leđima. Odjedanput bum!  Šakom u glavu! Amerikanci to zovu 'sucker punch', podli udarac izveden s leđa tako da žrtva nije svjesna opasnosti. Policajac se brzo pribrao, izvadio taser i opalio. Promašio je. Trči za njim.

Rulja navija, ne zna se za koga. Njujorška policija objavila je da je Brandee Isom (25) uhićen nekoliko ulica dalje od mjesta gdje je udario policajca.

Bit će optužen za napad na policajca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 47

  • vjačo 11.04.2020.

    demokrati, a gradonačelnik new yorka, bill de blasio, je demokrat, toliko su ocrnili policiju ne samo u new yorku, nego svugdje gdje su demokrati na vlasti, da su policajci postali meta aktivističkih nasrtaja. pod sloganom "smjenimo trumpa", kriminalci svih vrsta dobili su odriješene ruke. :-(

  • CasaNostra 09.04.2020.

    Jazavac ka i policajci, sve trutavci neki 😂

  • velma 09.04.2020.

    Taj će sigurno pol života provest u zatvoru, jer tamo je napast policajca,napast svetinju, samu državu,a ne kao ovdje kod nas ,gdje je to skoro, pa normalno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare