To je to što me zanima!

Snimka iz zračne luke: Ranjeni napadač pao na pod i raznio se

Policajac je ranio napadača koji je zatim pao na pod. Policajac mu prilazi, ali odmah potom bježi od njega. Nekoliko trenutaka poslije napadač aktivira bombu na sebi...
Vidi originalni članak

Nakon snimki eksplozija iz zračne luke u Istanbulu, na društvenim mrežama pojavila se i snimka kako napadač aktivira eksplozivnu napravu na sebi.  Autentičnost snimke nije potvrđena, no emitirale su je vodeće televizijske postaje.

Na snimci se prvo vidi kako ljudi mahnito bježe, zatim se pojavljuje napada s oružjem u ruci. Policajac tada ranjava napadača koji zatim pada na pod. Policajac mu prilazi, ali odmah potom bježi od njega. Nekoliko trenutaka poslije napadač aktivira bombu na sebi i doslovce se raznosi.

Upozoravamo da je snimka dosta uznemirujuća.

Podsjetimo, u napadima na zračnu luku raznijela su se dvojica bombaša samoubojica, dok je trećeg upucala policija. Poginulo je najmanje 28 ljudi, dok ih je 60 ranjeno. Šestero ranjenih je u ktitičnom stanju. 

Još uvijek nitko službeno nije preuzeo odgovornost za napada, ali sumnja se na Islamsku državu.

 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • nikluk20 29.06.2016.

    zato se amerikanci treniraju (policija naravno) da pucaju takvim idiotima u glavu....ovaj mu prijeti i vidi kako lik povlači i aktivira eksploziv....bum u glavu i kasnije robot čeprka po kretenu....

  • OrcaPerestrojka 29.06.2016.

    Kad mi stignu mailovi iz Turske, samo ih obrišem. Ne želim imati sa njima nikakvog posla.

  • monika81 29.06.2016.

    baš lijepo izgleda....šteta što nije sa njim bio još jedna bradata svinja da se raznese a da nikom ništa nebude

Komentiraj...
Vidi sve komentare