To je to što me zanima!

Snimka pokazuje da je ubijeni tinejdžer (18) bio naoružan

Tamnoputi mladić Antonio Martin je ubijen nekoliko kilometara dalje od grada Fergusona gdje je ubijen Michael Brown. Njegovo ubojstvo izazvalo je prosvjede
Vidi originalni članak

Antonio Martin (18) kojeg je u utorak ubio bijeli policajac u Berkeleyju u Missouriju bio je naoružan, potvrdila je snimka nadzorne kamere, piše CNN . Mladić je prvi potegnuo pištolj na policajca koji ga je ubio.

Policija je odmah tvrdila da je tinejdžer bio naoružan, no obitelj ubijenog tvrdila je drugačije. Ipak snimka je pokazala da je Martin imao oružje.

Tamnoputi mladić je ubijen nekoliko kilometara dalje od grada Fergusona gdje je ubijen Michael Brown . Njegovo ubojstvo izazvalo je, podsjetimo, brojne prosvjede.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • LIKA 1791 26.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dudulica2 26.12.2014.

    pravda za belce u Americi !!!

  • Security_Advisor 26.12.2014.

    Baš me zanima što će na ovo izmisliti oni "prosvjednici" koji se bore protiv navodnog rasizma??Saad će vjerojatno reći da je ova snimka montirana.Kao što sam već rekao na ovakvim temama : nema tu nikakvog rasizma,radi se o kriminalu i ništa drugo.U SAD-u policajci su pripadnici svih rasa,rade težak i vrlo odgovoran posao i česte su žrtve napada.U prosjeku u SAD-u svakih 57 minuta pogine jedan policajac.Tko misli da može bolje nek ide tamo pa nek proba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare