To je to što me zanima!

Snimka potjere u Pazinu: Pijani vozač BMW-a bježao od policije i pokušao ih izgurati s ceste

Petnaestak kilometara od Pazina do Baderne je pokušavao pobjeći, ali su ga na kraju uspjeli uhvatiti i svladati
Vidi originalni članak

U petak navečer je pijani vozač BMW-a pokušavao pobjeći policiji, a dio potjere zabilježile su nadzorne kamere. Sirene su uključili ispred naše kuće kada su jurili za tim autom. Nakon toga su ga još neko vrijeme lovili po gradu, barem mi se tako čini jer su se sirene još čule, kazao nam je čitatelj.

POGLEDAJTE VIDEO: Dramatična potjera u Istri

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Istarska policija objavila je da su njihovi službenici 3. ožujka oko 21:30 u Ulici 43. istarske divizije primijetili BMW pulskih registracija koji je krivudao pa su ga pokušali zaustaviti.

Vozač je pod utjecajem alkohola od 1,52 promila odbio postupiti po izdanim znakovima policije za zaustavljanje te je povećao brzinu, nastavio činiti  prometne prekršaje i ugrožavati sigurnost prometa sve do Baderne, stoji u priopćenju.

Kada su ga policijski službenici pokušali zaustaviti, vozač je, u namjeri da ih spriječi u obavljanju službene dužnosti, udario u policijsko vozilo pokušavajući ga izgurati van kolnika.

DIVLJAO ALKOHOLIZIRAN KOD VALPOVA Osumnjičenom za ranjavanje policajca odredili istražni zatvor: Pokušao ubiti još dvoje

S obzirom na to da je 35-godišnjak i nakon toga nastavio s činjenjem protupravnog ponašanja i pokušao pobjeći, policijski službenici su ga uhitili i uz primjenu sredstava prisile priveli u policijsku postaju, javljaju iz istarske policije

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je u subotu u večernjim satima, uz kaznenu prijavu, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • peroprco 05.03.2023.

    Koja dramatika,policija pod rotirkama prati drugo vozilo

  • dado huljak 05.03.2023.

    balavac

  • valter111 05.03.2023.

    Tribalo bi za ove BMW-iste napraviti posebne ceste, pogotovo za one što uliju 5 litara i na ćelavim gumama vole klizati. Mislim da ipak to oni zaslužuju. Ipak imaju - BMW.

Komentiraj...
Vidi sve komentare