To je to što me zanima!

Snimke gay vjenčanja mladog para na Jadranu obišle svijet: Pjevali stihove Eda Sheerana

Opatijska rivijera Jadranskog mora kulisa je čarobnog braka dvoje međunarodnih, gay ljubavnika, njihove obitelji, prijatelja i voljenih. napisali su Michael i Vlado
Vidi originalni članak

Prvih nekoliko videa bit će trenuci s našeg predivnog vjenčanja u Opatiji, a onda ćemo nakon toga odlučiti što ćemo postavljati dalje. Hvala što ste nam se pridružili, pretplatite se na naš kanal. Hvala puno i muchas gracias,  kazali su Michael i Vlado, simpatični homoseksualni par koji se nedavno vjenčao na Opatijskoj rivijeru.

Oni na YouTubeu dijele isječke iz zajedničkog života, a jedan od onih koji je posebno obradovao pratitelje je vjenčanje iz Opatije.

NOVOPEČENI BRAČNI PAR Tin Jedvaj i Dina glupirali su se u autu nakon što su se vjenčali

Podijelili su video u kojem su zajedno zapjevali 'Perfect' Eda Sheerana i Andree Bocellija.

-  Opatijska rivijera Jadranskog mora kulisa je čarobnog braka dvoje međunarodnih, gay ljubavnika, njihove obitelji, prijatelja i voljenih - napisali su. 

Michael je za tu priliku obukao bijelo odijelo, dok je Vlado vjenčanje upriličio s crnim. Oduševljeni gosti mobitelima su snimali pjesmu mladog para, a neki od njih su brisali i suze s lica. Michaelova sestra, finalistica Američkog idola, Muna Hiluf, dodatno je uljepšala najposebniji dan paru.

Idi na 24sata

Komentari 140

  • tutek! 23.06.2022.

    Koji od njih pjeva: ja sam zet skoro za pet :) ??

  • katja 1965 22.06.2022.

    Sretno im💕Nek se ljudi vole a ne kao većina komentatora koji do podne mrze sebe-popodne ceo svijet😁

  • Prava ljubav 21.06.2022.

    PP

Komentiraj...
Vidi sve komentare