To je to što me zanima!

Snježana Banović dala ostavku, Bernardić: Ja to ne prihvaćam!

Snježana Banović je dala ostavku nakon što je prozvala Borisa Lalovca. SDP kao demokratska stranka cijeni drugo i drugačije mišljenje, rekao je Davor Bernardić
Vidi originalni članak

Nakon što je Snježana Banović objavila da podnosi ostavku na mjesto predsjednice Savjeta za kulturu SDP-a, Davor Bernardić, šef stranke rekao je da njezinu ostavku ne prihvaća, objavila je N1 Televizija.

Banović je dala ostavku i u pismu Bernardiću i Ostojiću između ostalog napisala:

- Dajem ostavku na mjesto predsjednice Savjeta za kulturu i članice Središnjega savjeta SDP-a, povod čemu je nezadovoljstvo pojedinih članova stranke zbog mojeg prozivanja na Twitteru potpredsjednika Lalovca i same stranke u kojoj ni jedna žena nije zaslužila mjesto potpredsjednice. No, razlozi za moju ostavku mnogo su dublji od rečenice kojom sam izrazila svoje nezadovoljstvo time što netko za koga postoji sumnja u obiteljsko nasilje može uopće obavljati tako visoku stranačku dužnost.

- SDP kao demokratska stranka cijeni drugo i drugačije mišljenje, pa tako i u ovom slučaju mišljenje gđe Banović, koje je ponekad i u nekim svojim dijelovima u suprotnosti s mišljenjem i službenim stavom stranke. Žao mi je što je gospođa Banović dala ostavku na mjesto predsjednice Savjeta za kulturu SDP-a, i ja osobno ne prihvaćam tu ostavku jer smatram da nam gospođa Banović svojim radom, iskustvom, znanjem i idejama itekako može pomoći. No, odluka je na njoj samoj - rekao je Bernardić. 

Banović je, podsjetimo, Lalovca nazvala "dokazanim zlostavljačem žena" i zapitala se koja je razlika između njega i HDZ-ovog Alojza Tomaševića.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • CarminaBurana 18.01.2018.

    sta ces ti Banovicka moja u sdp-u, pa daj zeno pametnija si od te trulezine...sdp moze spasiti samo Kolaricka i tu nema dalje...a Bero se treba vratiti na fiziku i znanost jer ovo nije za njega

  • nijetebriga 18.01.2018.

    U SDP-u veci cirkus nego sto je cirkus Colorado.. bitno da se bero jucer teatralno isprsio pitajuci premijera, di su pare? Gdje su pare koje je sdepe dobio kao i svaka stranka, vi spiskali tri mjeseca prije pred kraj godine pa ste kredit motrali uzimati..Pitaj sebe i svoje stranacke kompanjone, di su pare(novac)..Jos bizarnija je njegova izjava, Hrvatska treba nas☺ . yes mozda vas mali zeleni na marsu trebaju, Hrvatska sigurno ne pogotovo sa tobom na celu..

  • Faganel 18.01.2018.

    Bere,odoše ti Žene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare