To je to što me zanima!

Snowden je dobio posao, radit će u tehničkoj podršci portala

Kucherena kaže kako će Snowden u petak početi raditi. Nije otkrio ime portala ni više detalja, ali kaže da se radi o velikom portalu. Snowden je od kolovoza u Rusiji
Vidi originalni članak

Odvjetnik Edwarda Snowdena, Anatoly Kucherena, rekao je kako je njegov klijent našao posao u Rusiji te da će raditi u tehničkoj podršci na jednom ruskom portalu.

Kucherena kaže kako će Snowden u petak početi raditi. Nije otkrio ime portala ni više detalja, ali kaže kako se radi o velikom portalu, prenosi Fox News.

Snowden je zatražio azil u Rusiji nakon što je mjesec dana proveo u zračnoj luci u Moskvi, gdje je doputovao iz Hong Konga.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • crocodile 31.10.2013.

    Ak je u Moskvi super je prošal, znaju rusi što su ljudska prava, sam sljedećih 50 godina mora pazit da nekog krivo ne pogleda i kukurikal bu u Sibiru. Snowdene samo budi dobar i pristojan dečko i dobro slušaj što majka Rusija od tebe traži, imat ćeš ljep život, na toplom budeš kruha gladan nebuš. Ruskinje su prekrane samo nemoj zabrljat.

  • user_89542 31.10.2013.

    Ja sam pročitao na ruskom forumu da je dobio posao na jednom portalu kao moderator, gdje će raditi kao i svi moderatori na većini portala, odnosno brisat će nepočudne komentare (koji njima ne odgovaraju) a ostavljat će komentare koji im odgovaraju, odnosno u cilju obmanjivanja javnosti i po naređenju vrhovne mašinerije!! Posao kao i svaki drugi!!!

  • NazifAranžman 31.10.2013.

    Pravi čovjek za rt.com, s njegovim informatičkim znanjem ali i informacijama iz NSA koje posjeduje bio bi im pravo pojačanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare