To je to što me zanima!

'Snowden može biti najopasniji čovjek u američkoj povijesti'

Glenn Greenwald kazao je kako bi "vlada SAD-a na koljenima trebala moliti da se Snowdenu ništa ne dogodi jer bi u suprotnom svi podaci mogli biti otkriveni
Vidi originalni članak

Glenn Greenwald, novinar američkog Guardiana koji je prvi objavio dokumente koje je plasirao Edward Snowden, drži da bivši djelatnik CIA-e predstavlja iznimno veliku opasnost za američku administraciju jer "posjeduje toliko informacija da može svakog trenutka naštetiti vladi SAD-a više nego itko ikada u povijesti".

U intervjuu kojeg je dao argentinskom dnevniku La Nation Greenwald je, napominje Economic Policy Journal, kazao kako bi "vlada SAD-a na koljenima trebala moliti da se Snowdenu ništa ne dogodi jer bi u suprotnom svi podaci mogli biti otkriveni, što je njezina najveća noćna mora".

Idi na 24sata

Komentari 45

  • adrijana_volim_te 15.07.2013.

    Jedno pitanje za sve, koji je najveci spijun u povjesti spijunaze, uhapsen je kad je napravio lazne $$$$ sa svojim likom? :), da Vas cujem inteligencijo?

  • PRCO 14.07.2013.

    Onako kako su se docepali zemlje tako ce ostati bez nje na KRVI I JADU DRUGIH

  • teslazagi 14.07.2013.

    Poštovani Admine to je bilo debelo naglašavanje i ne vidim razlog zbog čega ste sve obrisali.....dali to možda vama ne odgovara pa ste maknuli ili što....obično se miče ono što se istinom napiše jer neke istina vrijeđa ..no sve jedno uzeti ču u obzir pa se izvinjavam ako je kome to zasmetalo iskreno se izvinjavam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare