To je to što me zanima!

SOA otkrila previše podataka o radu, agentima i financijama?

SOA je predstavnicima talijanske kompanije navodno otkrila previše podataka o svom radu tijekom pregovora o kupnji softvera za nadziranje internetske komunikacije građana
Vidi originalni članak

Dok se čeka konačna odluka o sudbini ravnatelja SOA-e Dragana Lozančića, javnost potresa novi obavještajni skandal.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, u lipnju je Wikileaks objavio mailove korespodencije između djelatnika SOA-e i talijanske kompanije u kojima se razotkriva identitet djelatnika SOA-e i cure podaci od vitalne važnosti za nacionalnu sigurnost.

SOA je predstavnicima talijanske kompanije navodno otkrila previše podataka o svom radu, djelatnicima i financijama tijekom pregovora za kupnju softvera za nadziranje internetske komunikacije građana.

Za taj propust, tvrde u Jutarnjem listu, nitko nije odgovarao. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Horvatin 11.02.2016.

    gle kako lako drugovi 'antifasisti' suradjivaju sa talijanima samo kada je protiv hrvatske. poceli su glumiti talijane pa im i hrvatski jezik smeta u istri.

  • Kerplunk 09.02.2016.

    Još jedan propust Lozančića

  • macor11 09.02.2016.

    "Domoljubi" prvo pokusali SOA-i nastetiti preko Raskovica( kojega Tepes tako bratski brani), zatim preko Grmoje i Mosta,zatim zbog nekog trecerazrednog novinara, a onda iznose nesto sto je se kofol dogodilo prije nekog vrimena i jos vise ranjavaju obavjestajnu mrezu u Hrvatskoj. I sve zbog Mamica.A ovo su tako nesigurna vremena sto se terorizma tice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare