To je to što me zanima!

Softić priznao na suđenju: Dao sam Svilanu 4000 eura na ruke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Edvin Softić je rekao kako je bio upoznat s time da su Šelebaj i Dijana Čuljak-Šelebaj dogovorili sa Svilanom da mu se isplaćuje po 1000 eura po svakoj emisiji
Vidi originalni članak

Edvin Softić je u četvrtak na Županijskom sudu u Zagrebu u slučaju protiv Siniše Svilana, zbog primanja mita od Vladimira Selliera-Šelebaja, svjedočio dva sata. Priznao je kako je i sam Svilanu na ruke davao novac, javlja Jutarnji list. 

Softić je rekao kako je bio upoznat s time da su Šelebaj i Dijana Čuljak-Šelebaj dogovorili sa Svilanom da mu se isplaćuje po 1000 eura po svakoj emisiji. Istaknuo je kako nije bio prisutan na tim isplatama te da se bunio protiv njih. 

Softić je inače tvrdio kako je Svilanu isplatio oko 4000 eura, a utvrđeno je kako mu je zapravo dao 14.400 kuna. U dokumentima se navodi i kako će te novce primiti Silva Mustapić, Svilanova djevojka. Obrana je na to rekla kako se radilo o plaćama za tri novinarke, koje su radile na projektu, a među kojima je bila i Mustapić. 

Suđenje je prekinuto usred Softićeva svjedočenja zato što je tužiteljstvo pokušalo koristiti iskaze dane u drugom kaznenom postupku.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ne-seri 06.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • drug Tito_1 06.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • zvrcko 06.09.2012.

    Ma-ne! Makakvi! Nitko od tih likova nije potkupljivao. Sve sama poštenjačina do poštenjačine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare