To je to što me zanima!

Šok i tuga u Šibeniku: Izgorio Hangar, mjesto super partyja

Zgrada je bila zapuštena, devastirana, ali cure i momci iz šibenskih udruga sve su počistili tamo i napravili prostor za svirke
Vidi originalni članak

Vatra u bivšoj vojarni Bribirski knezovi u Šibeniku planula je danas oko 12.30, a iako su vatrogasci brzo stigli, Hangaru nije bilo pomoći. 

Zgrada je bila zapuštena, devastirana, ali cure i momci iz šibenskih udruga sve su počistili tamo i napravili prostor za svirke. U Hangaru su se održavali i partyi, pa je na Badnjak tamo održano zimsko izdanje Project Vojarna, projekta koji je lani nagrađen Ambasadorom za open air happening godine, piše ŠibenikIN.

- Poludio sam, šokiran sam, plaće mi se! Toliko novaca, sati volontiranja i toliko lijepih glazbenih događanja uz Jinxe, Hladno Pivo, Psihomodo pop, Zabranjeno pušenje i druge je bilo tamo, a sada je zgrada izgorjela do temelja - rekao je Igor Bergam, prvi čovjek šibenske Udruge PARK.

- Ne mogu vjerovati. Hangar je izgorio 'jedan kroz jedan', ostalo je samo pročelje - kaže Edin Cipurković (Edy C) iz šibenskog labela Decoded i udruge Echo.

Oni su za sredinu veljače najavili u Hangaru održavanje humanitarnog partya za pomoć pri oporavku Hrvoju Dugopoljcu, koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • SamoJako555 11.01.2019.

    Umjesto da idu u prave kafiće oni idu u hangar :-D :-D hahahaha

  • Lumezilorenc@gmail.com 11.01.2019.

    Ajde primitivci i panduri zapalili. Smeta im techno i ostala zbivanja.

  • 10.01.2019.

    Kad se sad nove zgrade pojave...

Komentiraj...
Vidi sve komentare